Emre'ye "-defol git" şoku ~ Dizi İzle Fragmanı İzle Online Dizi izle
Dizi İzle Fragmanı İzle Online Dizi izle: Emre'ye "-defol git" şoku

Güncel Tutulan , Dizi Film Gibi Mataryelleri İçeren Bir Site...

Blog Arşivi

Emre'ye "-defol git" şoku

4 Aralık 2008 Perşembe


Emre'ye  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emre'ye "defol git" şoku
04 Aralık 2008 Perşembe 22:57
Eski Galatasaraylı Emre ile taraftar arasında yaşanan gerginliği Volkan bitirdi. Bakın havaalanında neler oldu?
Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Denizli'ye gelen Fenerbahçe kafilesinde yer alan Emre Belözoğlu ile bir taraftar arasında, Çardak Havaalanında gerginlik yaşandı.

Uçaktan inen sarı-lacivertliler, otobüse doğru yürüdüğü sırada, Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen bir kişi Emre Belözoğlu'na laf attı.

EMRE KARŞILIK VERDİ
Bir taraftarın Emre Belözoğlu'na, "Fenerbahçe'ye yakışmıyorsun. Defol git" sözleriyle sataşması, futbolcunun da karşılık vermesiyle ortalık bir anda karıştı. Araya giren kaleci Volkan, morali bozulan Emre'yi sakinleştirip otobüse götürürken, polisler de taraftarı olay yerinden uzaklaştırdı.
O TARAFTAR FENERBAHÇELİ DEĞİL
Fenerbahçe Kulübü, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile karşılaşmak üzere bugün Denizli'ye giderken, Çardak Havaalanı'nda Emre Belözoğlu'na sözlü sataşmada bulunan kişinin Fenerbahçeli olmadığını açıkladı.

Klübün açıklaması şöyle:

''Oyuncularımızı karşılamak için bekleyen taraftarlarımızın arasına karışan bir başka takım taraftarı kafilemizin otobüse doğru yürüdüğü sırada, Emre Belözoğlu'na lafla saldırıda bulunmuştur. Oyuncumuz Emre, sarfedilen lafların kendisine mi ait olduğu yolundaki sorusuna 'Evet' cevabı alınca da alanda kısa süreli bir gerginlik yaşanmış, güvenlik görevlilerimiz oyuncumuzu koruma altına alarak otobüse kadar refakat etmiştir. Olaydan hemen sonra internet sitelerinde ve haber ajanslarında yer alan haberlerde, söz konusu kişinin Fenerbahçe taraftarı olduğu yolundaki yayınlar da gerçekleri yansıtmamaktadır. Çardak Havaalanı'nda bu olaya şahit olan taraftarlarımız, meçhul kişinin hangi takımın taraftarı olduğu konusunda ayrıntılı bilgi vermiştir.''

 

Labels:

0 yorum:

Sayaçxxx

Copyright © 2012 ozkn.