Windows Live '' Wave 3'' ~ Dizi İzle Fragmanı İzle Online Dizi izle
Dizi İzle Fragmanı İzle Online Dizi izle: Windows Live '' Wave 3''

Güncel Tutulan , Dizi Film Gibi Mataryelleri İçeren Bir Site...

Blog Arşivi

Windows Live '' Wave 3''

5 Aralık 2008 Cuma


Windows Live '' Wave 3''
Yenilikleri merakla beklenen Windows Live, kullanıcılarının internet ortamındaki tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.
Çok fazla sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen Windows Live'dan gerçekten ayrılamayacaksınız.
Windows Live, çok yakın zamanda başlatacağı 'Wave 3' uygulamasıyla herkesin kişisel ve iş sayfalarını zarar görmeden kullanılmasını sağlayacak. Windows Live Wave 3'ün birinci aşaması olan Windows Live Home'da, kişisel posta hesapları ve fotoğraf galerisinin kullanımında büyük değişiklikler gelecek. Windows Live'dan Facebook'a doğrudan erişim sağlanması planlanan yeni uygulamada ayrıca Facebook listesindeki herkesle paylaştıkları fotoğrafları ve yorumları Windows Live Home'dan da paylaşabilecekler.

Yeni açılacak sayfalardan ikincisi de People Page olacak. Live Messenger'dan, web ortamında bir çok siteye ulaşım sağlanacak. Tıpkı Facebook'un giriş sayfasında olduğu gibi, kullanıcılar bir profil sayfasına sahip olacaklar ve buradan ilgi alanları, iş, okul ve ilişki durumlarına dair tüm bilgileri herkesle paylaşabilecekler.

Windows Live Events sayfası ise herkese internet ortamında anında mesajlaşmayı sağlarken 25 GB'lık bir alanda fotoğraf ve bunlara yazılan yorumlardan oluşan hizmeti sunacak.

Labels:

0 yorum:

Sayaçxxx

Copyright © 2012 ozkn.